Τρόποι αποστολής


Οι αποστολές εντός Ελλάδος, γίνονται μέσω ACS COURIER με έξοδα αποστολής 2,50 ευρώ.

Για δέματα που το βάρος τους ξεπερνάει τα 4 κιλά, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών με 2 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.
Το Inpharmacy θα επικοινωνήσει μαζί σας σε αυτή την περίπτωση.

Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 60 ευρώ.
Παραγγελίες άνω των 60 ευρώ δεν χρεώνονται με έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση αποστολής σε Δυσπρόσιτη Περιοχή (ΔΠ) με ACS COURIER υπάρχει έξτρα χρεώση 5,00€ ανεξαρτήτως ποσού. Οι δυσπρόσιτες περιοχές ορίζονται απο την ACS COURIER και μπορείτε να κανετε έλεγχο με τον Ταχυδρομικό Κωδικό στο site της ACS COURIER αν η περιοχής σας είναι στις Δυσπρόσιτες Περιοχές. Πατήστε εδώ  για να δείτε.                                                Το Inpharmacy θα επικοινωνήσει μαζί σας και σε αυτή την περίπτωση.

Οι παραγγελίες εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας. Οι παραγγελίες που εκτελούνται απο την αποθήκη μας έως τις 15:00 αποστέλονται την ίδια ημέρα.


Οι αποστολές εντός του νομού Σερρών δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας (απλά επιλέγετε σαν μέθοδο αποστολής Courier - Εντός νομού Σερρών).


Για τις παραγγελίες εντός νομού Θεσσαλονίκης, παρέχεται προαιρετικά η ειδική υπηρεσία μεταφορικών για παραδόσεις κάθε Πέμπτη. Εάν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο αποστολής παραλαμβάνετε την παραγγελία σας την αμέσως ερχόμενη Πέμπτη, χωρίς χρέωση μεταφορικών. Τα δωρεάν μεταφορικά αυτής της υπηρεσίας αφορούν παραγγελίες από 20 ευρώ και πάνω, ενώ για παραγγελίες μικρότερες από 20 ευρώ η χρέωση είναι 1,50 ευρώ.


Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσω ACS COURIER με έξοδα αποστολής 30 ευρώ.

shipping