Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής τους. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών απο την στιγμή που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας καλύπτονται απο την πλευρά μας μόνον στην περίπτωση όπου η επιστροφή είναι απαραίτητη λόγο δικού μας λάθους. Πρίν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικώς.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε την δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την αποστολή αυτής. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα ταχυδρομικά έξοδα. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας, με e-mail ή τηλεφωνικώς.

Έαν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών.